Η εξήγηση του Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο με τον βοηθό προπονητή (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελευταία δεν τα πάει και πολύ καλά με τα νεύρα του. Όπως όλα δείχνουν όμως η σκηνή του καυγά με τον βοηθό προπονητή Sean Sweeney ήταν απλώς μία κακή στιγμή και τίποτα παραπάνω.

Ο Sweeney δουλεύει περισσότερο απ’ όλους με τον Έλληνα άσο. Οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Και μέσα από το κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς, ο «Greek Freak» αποφάσισε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Ο Greek Freak είπε χαρακτηριστικά ότι έτσι είναι η σχέση του με τον Sweeney, γεμάτη ένταση και αλήθεια. «Αυτό

γίνεται συχνά».

«Πάντα τσακώνεσαι με τα αδέλφια σου. Είμαστε πολύ κοντά. Πάντα μου λέει την αλήθεια και το ίδιο κάνω κι εγώ. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, απλώς αυτή τη φορά έγινε σε εθνικό δίκτυο. Αλλά είμαστε καλά. Μαλώνουμε, διαφωνούμε αλλά στο τέλος της ημέρας θέλουμε και οι δυο να κερδίζουμε. Κανείς δεν το θέλει περισσότερο από εμάς τους δυο. Και τον coach Κιντ, φυσικά», τόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ότι ο Sweeney πιστεύει σε εκείνον. «Περάσαμε όλο το καλοκαίρι να δουλεύουμε στο παιχνίδι μου, στην άμυνά μου, για να προετοιμαστώ για τη σεζόν. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε, εκνευριζόμαστε. Κοιτώντας ό,τι έγινε χθες (σ.σ. την Κυριακή) καταλαβαίνω ότι θέλει να κερδίζει. Και κάποιες φορές κάνει λάθος, όπως κι εγώ. Αλλά γίνεται για το καλό της ομάδας γιατί και οι δυο θέλουμε να κερδίζουμε».

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα