Η επιλογή Γεννηματά φαίνεται «παλιά» στον Λεβέντη

Άρωμα φρεσκάδας και αλλαγής ήθελε για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δεν ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε «παλιά ηγεσία» την εκλογή της Γεννηματά, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Νικήτρια με 57% η Γεννηματά – «Η μεγάλη

Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ»

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «η Φώφη Γεννηματά ήθελε να εκλεγεί από μία ανοικτή διαδικασία γιατί η ίδια δεν τράβαγε και γιατί πιστεύει ότι θα επιστρέψουν πίσω ψηφοφόροι που έχουν φύγει», ωστόσο -όπως υποστήριξε- «ο νόμος λέει ότι όταν ένα κόμμα μικραίνει, δεν ξανανεβαίνει».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΚ χαρακτήρισε «λάθος» την εκλογή Γεννηματά και προσέθεσε ότι η Κεντροαριστερά «εάν έβγαζε αρχηγό τον Ανδρουλάκη μπορεί να είχε μια ελπίδα».

Δείτε επίσης: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στη Γεννηματά για τη νίκη της

Υποστήριξε ακόμη ότι είχε δεχτεί και ο ίδιος πρόταση από την κ. Γεννηματά, προ του εγχειρήματος, να συνεργαστούν προεκλογικά αφού κρατήσουν ο κάθε φορέας το κόμμα του, την οποία (σσ πρόταση) απέρριψε, όπως είπε γιατί η κυρία Γεννηματά είναι όμηρος όσων από το ΠΑΣΟΚ έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα