Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα στα πόδια της Σόφης Πασχάλη (εικόνες)

H Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη και τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Φυσικά δεν άφησε την αγαπημένη της συνήθεια που είναι η γιόγκα και έτσι δεν έχασε ευκαιρία και συναντήθηκε με την Σόφη Πασχάλη, πρώην παίκτρια των «Διάσημων» του «Survivor», και οι δυο τους μαζί μας έδειξαν πόσο καλές είναι στην γιόγκα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

στην οποία φαίνεται να έχει αφήσει το βάρος του σώματος της στα πόδια της Σόφης. «Ακόμα δεν επέστρεψα, ακόμα δεν μου πέρασε το τζετ λαγκ και η αγαπημένη μου yogi με έδεσε φιόγκο !!! Είναι υπέροχη! Μου έχεις λείψει! Νέες φίλες», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα αναρτώντας τη φωτογραφία τους.

Δείτε την ανάρτησή της

Ακόμα δεν επέστρεψα, ακόμα δεν μου πέρασε το #jetlag και η αγαπημένη μου #yogi με έδεσε #φιόγκο !!! She is so amazing!!! #missedyoualot #newfriends ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις Ιούν 8, 2017, 7:41πμ PDT

Φυσικά από την άλλη παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Σόφη Πασχάλη η οποία στην φωτογραφία που ανέβασε έγραψε πως η Χριστίνα έκανε το πρώτο της μάθημα μαζί της.

Όταν το γλυκύτατο πλάσμα κ φίλη @chrismpo έφθασε στην Ελλάδα κ ήρθε για το πρώτο της μάθημα yoga .. _______________________________ missed u.. I am very very happy to see you again..❤️ #friends #yogafun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις Ιούν 8, 2017, 7:36πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα