Η Μπακογιάννη μαθαίνει on air για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου (video)

Στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, Live, πληροφορήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, για τη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος ο οποίος διέκοψε τη ροή της εκπομπής προκειμένου να μεταδώσει on air όλες τις λεπτομέρειες της πρωτοφανούς δολοφονίας του νομικού μέσα στο γραφείο του.

Η

κ. Μπακογιάννη μόλις άκουσε τον ρεπόρτερ να λέει στον Νίκο Ευαγγελάτο τη φράση «Νίκο, δυστυχώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο ποινικολόγος των Αθηνών…», αναφώνησε συγκλονισμένη «Παναγία μου!», ενώ λίγο αργότερα ρωτούσε αν είναι καλά και σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται.

«Σήμερα το βράδυ χάσαμε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Εναν λαμπρό δικηγόρο, έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, έναν πολύ καλό φίλο. Ο αποτροπιασμός, η οργή και ο πόνος για την άνανδρη δολοφονία του στο κέντρο της Αθήνας, είναι μεγάλος. Κοινή απαίτηση όλων είναι η Πολιτεία να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που τίθενται. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τα παιδιά, τα αδέλφια και τα ανίψια του, σε όλη του την οικογένεια και τους φίλους τους. ΝΜ», έγραψε λίγο αργότερα η Ντόρα Μπακογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα