Η Αρναούτη ξεσπά ξανά: Του είπα να μην τρέχει αλλά δεν άκουσε. Τι φταίω εγώ;

Ένας πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στη Μίνα Αρναούτη και την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη την Τρίτη ξέσπασε μέσω facebook και η οικογένεια του τραγουδιστή απάντησε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Μίνα το απόγευμα της Τετάρτης ξέσπασε ξανά με νέο της post:

«Τι μου στέλνουν άτομα που με ήξεραν για το θεμα ζωνης….τι είπαν οι πραγματογνώμονες του κράτους;;;; βγες

κότα δημοσιογράφε και βγάλε το έγγραφο που το κάνεις γαργάρα τόσο καιρό ! Ντροπή σε όλους σας! Φορούσα ζώνη σχεδόν πάντα ! Του είπα να μην τρέχει! Δεν άκουσε! Τι φταίω εγώ ; να τον τραβαγα απο το αυτι;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ που δημοσιεύατε! Με βγάλατε εμένα που δουλεύω από τα 17 μου βίζιτα; ποιοι εσείς που χωρίς εκείνον είστε τίποτα και οι φίλοι του σας σιχαίνονται πια!!! Έχετε μείνει με κατι θαυμαστές από τα κατσάβραχα και με τα χρήματα που σας άφησε να πολεμάτε να πάρετε και αποζημίωση και καλά στο όνομα της αλήθειας!».

Και πρόσθεσε: «Αν σας ένοιαζε η αλήθεια μονο γιατί προσπαθήσατε να μας βγάλετε βίζιτες;
Μήπως γιατί ξεχάσατε ότι κάναμε παρέα;;; Μήπως γιατί σαν βίζιτες θα ήταν πιο εύκολο να κάναμε κακό σε κάποιον για τα λεφτά; Με μεθοδικότητα όλα, έτσι;;; Τι να σεβαστώ;;; Την δική μου μάνα ποιος την σεβάστηκε που κοιμόταν σε καρέκλες και καναπέδες 5 μήνες;;; Φέρατε λουλούδια και;;;; ήταν βοήθεια αυτό;;; Μάθατε που χτύπησα και την άλλη μέρα λέγατε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Δεν λογαριάζω τίποτα! Ούτε τα λεφτά, ούτε ότι πέρασα! Θα σας γονατίσω μονο για το βίζιτα που ειπατε! Γι αυτο δεν κάνω μοκο! Γιατί δεν υπολογίζω τιποτα μπροστά στο αδικο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα