Η Αντζελίνα Τζολί μιλά πρώτη φορά, καταβεβλημένη, για το διαζύγιό της (video)

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ και για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC από την Καμπότζη, λίγο πριν την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε η ίδια με τίτλο «First They Killed My Father», μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα γύρω από τη γενοκτονία των ερυθρών Χμερ,

η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιο της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μαζί με όλα της τα παιδιά, μετά το διαζύγιο, έγινε στην Καμπότζη.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το «ευαίσθητο» θέμα του διαζυγίου, η ηθοποιός χρειάστηκε να πάρει μία βαθιά ανάσα για να καταφέρει να απαντήσει. Ήταν εμφανώς συγκινημένη και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν θέλω να πω πολλά για το διαζύγιό μου. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτή περίοδος είναι πολύ δύσκολη για μένα και ότι είμαστε οικογένεια και θα παραμείνουμε για πάντα οικογένεια. Ελπίζω πιο δυνατή μετά από αυτά τα δύσκολα γεγονότα», είπε η ηθοποιός τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι για την ίδια η οικογένειά της.

«Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια, και αυτός είναι ο τρόπος μου να τα βγάζω πέρα. Προσπαθώ να εξασφαλίσω ότι όλο αυτό θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας κάνει πιο δυνατούς». Ερωτηθείς ως προς τι της αρέσει να κάνει το πρωί που ξυπνάει, η 41χρονη ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Απλώς να βγάζω τη μέρα. Ήταν δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα