Η αιφνιδιαστική επίσκεψη Τραμπ στο Ιράκ (και η στολή του) ενέπνευσε τον Καμμένο

Πηγή έμπνευσης και πολιτικής αντιπαράθεσης προκάλεσε η αιφνίδια επίσκεψη του ζεύγους Τραμπ στο Ιράκ, για τον Πάνο Καμμένο.

Με αφορμή την κριτική που είχε δεχτεί προ ημερών από τον Επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχαήλ Κωσταράκο, για το γεγονός ότι φορά στρατιωτικές στολές κατά τις επισκέψεις του σε βάσεις ή στρατόπεδα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προέταξε το παράδειγμα

του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στην αμερικανική βάση, φορούσε ένα τζάκετ του στρατού.

«Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το Ποτάμι, η Γεννηματά ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταράκος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ» έγραψε στο tweet του.

Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το ποτάμι, η Γεννηματά ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταρακος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ pic.twitter.com/8rqiRI3evW

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 27 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα