Η αφόρητη ζήλια οδήγησε στον άγριο ξυλοδαρμό της: Μιλούσα με φίλο και με πλάκωσε στο ξύλο (video)

«Σπάει» τη σιωπή τη η Fabiana Perez, η γυναίκα που εμφανίζεται σε βίντεο να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το εξαγριωμένο αγόρι της και πρώην παίκτη μπέιζμπολ Danry Vasquez, σε γήπεδο του Τέξας όπου και αγωνιζόταν.

Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, ο νεαρός δέρνει την κοπέλα, την τραβά από τα μαλλιά, τη χτυπά στο κεφάλι και της πετά τα γυαλιά στο πάτωμα.

Η Fabiana Perez εμφανίστηκε σε ενημερωτική εκπομπή και μίλησε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία. Δήλωσε ότι την είδε να μιλάει με έναν άντρα φίλο της, την πήρε στις σκάλες όπου νόμιζε δεν τους βλέπει κανείς

και εκεί την χτύπησε με οργή. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που με αγάπησε με κακομεταχειριζόταν. Ήμουν σε κατάσταση σοκ» δήλωσε η 21χρονη.

«Κατά τη διάρκεια ορισμένων καβγάδων που είχαμε πάντα το έσκαγα και έτρεχα στη μητέρα μου. Πάντα έψαχνα δικαιολογίες για να τον καλύψω. Έτσι ώστε να μη μοιάζει ο κακός», ανέφερε στη συνέχεια τονίζοντας ότι δεν αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα