Η άφιξη… Βέρνμπλουμ «αναστατώνει» και τη Σουηδία – Λουτσέσκου: ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ζήσουν με την ντροπή τους (εικόνες – video)

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη (15/8) προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με την άφιξή του να έχει… αναστατώσει και τα σουηδικά ΜΜΕ. Ο τεχνικός του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιθυμεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έχασε το περσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και έριξε ξανά

βολές σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αποκλειστικό: Ο Πόντους Βερνμπλουμ στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον @PAOK_FC #Wernbloom pic.twitter.com/d7E6Lx7umc

— Ελένη Μπούντου (@Elenh_Mp) 15 Αυγούστου 2018

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου με αρκετά ρώσικα ΜΜΕ να αναφέρονται στο γεγονός, ενώ στη Σουηδία έχει γίνει θέμα σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αναπαράγοντας μάλιστα και τα βίντεο από την άφιξή του.

Αυτό αποκάλυψε η σύζυγός του, Νίνα, η οποία έμεινε στη Σουηδία, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν πίνεις τον πρωινό σου καφέ, και τον βλέπεις στην τηλεόραση».

Η Νινα βρίσκεται στην Σουηδία και παρακολουθεί την άφιξη του #Wernbloom που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Σουηδία
Όπως μεταδόθηκε από το SVT το κρατικό κανάλι @PAOK_FC pic.twitter.com/imVhBhneT4

— Ελένη Μπούντου (@Elenh_Mp) 16 Αυγούστου 2018

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην ιστοσελίδα «digisport.ro» και έκανε ξανά «επίθεση» σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν πέρυσι. Επίσης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να μπει στους ομίλους του Champions League. Ο τίτλος του κειμένου αναφέρει: «Ο Λουτσέσκου δεν ξεχνάει και δεν συγχωράει: θα ζήσουν με αυτή την ντροπή για όλη τους τη ζωή».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε συγκεκριμένα: «Αυτοί από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα ζήσουν με την ντροπή για όλη τους τη ζωή, μας έκλεψαν, μας ξεγέλασαν και συμπεριφέρθηκαν σαν δειλοί, δεν έπαιξαν εναντίον μας., είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί, μας εξαπάτησαν και έκαναν τα πάντα για να μας βγάλουν εκτός της μάχης του τίτλου. Ζούμε με τη μεγάλη απογοήτευση ότι κερδίσαμε τον τίτλο στο γήπεδο και μας τον έκλεψαν, θα το θυμόμαστε για πάντα, αλλά αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρα».

Alin Toșca și Bogdan Vătăjelu au fost în atenția lui Răzvan Lucescu, care vrea să se califice cu PAOK în grupele Champions League. Ce a spus Luce jr. după calificarea în play-off-ul UEFA Champions League https://t.co/vaWnHyUgL4

Fanatik.ro (@fanatik_ro) 16 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα