Η 25χρονη που πληρώνεται για να καθαρίζει σπίτια φορώντας μόνο τα… γάντια της (εικόνες)

Λίγο παραπάνω από 50 ευρώ χρεώνει την ώρα η 25χρονη Emily Nikols από το Λίβερπουλ η οποία παρέχει γυμνή υπηρεσίες καθαριότητας.

Φορώντας μόνο γάντια, για να προστατεύσει τα χέρια της, η 25χρονη καθαρίζει μπάνια, ξεσκονίζει ράφια, σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα και σιδερώνει τα ρούχα των πελατών της.

«Το να καθαρίζω γυμνή δεν είναι για μένα κάτι σημαντικό, είναι απολύτως φυσιολογικό» λέει η ίδια

στην Daily Mail. Η Emily έγινε μητέρα πριν από εννέα μήνες και τότε ανέλαβε αυτή τη δουλειά για να έχει λίγα παραπάνω έσοδα κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας.

«Είμαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα με τη γύμνια μου, δεν με επηρεάζει καθόλου» λέει «δεν το είχα ξανακάνει, να καθαρίζω γυμνή, αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικό. Με βολεύει πολύ και σε σχέση με την κόρη μου και είναι μια πολύ καλοπληρωμένη δουλειά. Τα λεφτά είναι καλά για αυτά που κάνω».

«Πριν την πρώτη μου δουλειά ήμουν λίγο νευρική αλλά ήταν όλα καλά. Οι πελάτες είναι επίσης άνθρωποι που αγαπούν τη φυσικότητα του γυμνού σώματος κι έτσι νιώθεις κι εσύ φυσιολογικά και άνετα» λέει η Emily. «Οι αδελφές μου και οι φίλοι μου ξέρουν για τη δουλειά μου. Ο άνδρας μου ήταν αρχικά διστακτικός κι ανησυχούσε για την ασφάλειά μου αλλά με εμπιστεύεται, είμαι ενήλικη. Έχω ένα μωρό εννέα μηνών και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ‘θεέ μου’ βλέποντας το σώμα μου. Αλλά δεν είμαι αντικείμενο του σεξ και δεν έχει σημασία αν έχω πλαδαρή κοιλιά ή ραγάδες στους γλουτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα