Γυμνόστηθες γυναίκες της Femen εισβάλλουν σε συναυλία του Γούντι Άλεν (video)

Έναν… απρόσμενο επισκέπτη είχε στη σκηνή της μουσικής παράστασης που έδινε στο Αμβούργο ο Γούντι Άλεν, αφού κατά τη διάρκεια της συναυλίας ανέβηκαν στη σκηνή γυμνόστηθες γυναίκες της οργάνωσης Femen.

Ο διάσημος σκηνοθέτης, ηθοποιός και μουσικός, έδινε μία ακόμα συναυλία με την μπάντα από τη Νέα Ορλεάνη, με την οποία συνεργάζεται, όταν γυμνόστηθα μέλη της οργάνωσης όρμησαν στη σκηνή και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα «εναντίον της σιωπής», με τον ίδιο τον Άλεν να μένει εμβρόντητος.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι Femen ήθελαν να διαβάσουν ένα γράμμα της Ντίλαν Φάροου, της υιοθετημένης κόρης του Γούντι Άλεν και της πρώην συζύγου του -διάσημης ηθοποιού- Μία Φάροου. Η Ντίλαν κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. Ο Νεοϋορκέζος Γούντι Άλεν πάντα αρνιόταν τις κατηγορίες και δεν έχει ποτέ ενοχοποιηθεί από κανένα δικαστήριο.

Οι Femen μοίρασαν φυλλάδια μόλις βγήκαν από το κλαμπ και ισχυρίζονται ότι η απουσία δικαστικής απόφασης δεν αποδεικνύει την αθωότητα του Γούντι Άλεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα