Γυμνή στη Βουλή η υποψήφια για τις προεδρικές γαλλικές εκλογές (εικόνες – video)

Η 52χρονη πρώην στρίπερ, Cindy Lee, είναι μία φιγούρα που έχει απασχολήσει με τα καμώματά της πολλές φορές το Τύπο της Γαλλίας.

Αυτή τη φορά, προσπάθησε να περάσει το μήνυμά της για διαφάνεια, ποζάροντας γυμνόστηθη και κρατώντας πανό έξω από το γαλλικό Κοινοβούλιο, αλλά εντέλει συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η Cindy Lee είναι υποψήφια με το Κόμμα της Ηδονής για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

Μάλιστα αυτή είναι η τέταρτη υποψηφιότητά της για τη γαλλική προεδρία, παρότι δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 500 υπογραφές που απαιτούνται για να μπει στην εκλογική κούρσα, δίπλα στους Μαρίν Λεπέν, Εμμανουέλ Μακρόν, Φρανσουά Φιγιόν.

«Δεν δρω για να επικρίνω τους άλλους υποψηφίους. Δρω για το καλό των ανθρώπων στην κοινωνία, να ξαναβάλω τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής» δήλωσε η Cindy Lee. Ένα από τα σημεία του προγράμματός της είναι να φορολογούνται οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο, ώστε να επενδύονται χρήματα σε δράσεις που κάνουν τους πολίτες πιο ευτυχισμένους στην σεξουαλική τους ζωή.

Όταν έβγαλε τα ρούχα και προσπάθησε να εισέλθει στο κοινοβούλιο, οι αστυνομικοί, οι οποίοι αρχικά πίστεψαν ότι είναι μέλος των Femen, την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν. Η υποψήφια του κόμματος της ηδονής δήλωσε ότι δεν θα το βάλει κάτω και ότι θα συνεχίσει τη μάχη της ως τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Το 2012 ήταν και πάλι υποψήφια στο Παρίσι και πήρε 0,51%, ήτοι 224 ψήφους συνολικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα