Γραφείο στον Άδωνη Γεωργιάδη ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ;

Αν υπήρχε βραβείο για τον πολιτικό που έχει παραχωρήσει τις περισσότερες συνεντεύξεις (είτε ραδιοφωνικές, είτε τηλεοπτικές) ever, τότε αυτό θα το είχε κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο Άδωνις Γεωργιάδης και θα κοσμούσε το τζάκι του.

Τις μέρες που θέλει να πει λίγα περισσότερα απ’ ότι συνήθως, λόγω επικαιρότητας, βγαίνει και μιλά από τον ΣΚΑΪ. Είτε από το ραδιόφωνο, είτε από την τηλεόραση. Δεν έχει σημασία.

Μετά τη συμφωνία κυβέρνησης – Θεσμών, για παράδειγμα, μίλησε όχι μία, αλλά δύο φορές στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ εντός 27 ωρών!

Η πρωινή μου συνέντευξη στον @ArisPortosalte https://t.co/uwhdIapttS

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 2 Μαΐου 2017

Ναι, καλά διαβάσατε, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε λίγες ώρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας στον φίλο του, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος για όσους δεν θυμούνται αποθεώθηκε στην εκδήλωση του κ. Γεωργιάδη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ σήμερα – 27 ώρες μετά ακριβώς – βγήκε να πει τα ίδια στην εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Σε λίγο στο Ραδιόφωνο του @skaigr με τον @takishatzis

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 3 Μαΐου 2017

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεπέρασε και το προσωπικό του ρεκόρ στον ΣΚΑΪ, που ήταν πέντε συνεντεύξεις σε διάστημα 17 ημερών. Μόνο οι δημοσιογράφοι είχαν βγει περισσότερες φορές στον τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό «αέρα».

Οι πληροφορίες, πάντως, που θέλουν τους διοικούντες τον φαληρικό όμιλο να προσφέρουν γραφείο στον κ. Γεωργιάδη δεν επιβεβαιώνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα