Γνωρίζετε ότι όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε με το iPhone; (εικόνες)

Το iPhone είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα των «πιστών» της Apple, με άλλους να το επιλέγουν για το λογισμικό και τις εφαρμογές που διαθέτει και άλλοι για τον σχεδιασμό και το prestige που παρέχει η μάρκα. Λίγοι όμως γνωρίζουν ορισμένα tricks και κρυφές δυνατότητες που έχει η συσκευή.

Το iPhone μπορεί να φορτίσει γρηγορότερα αν το βάλετε σε airplane mode.Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούργια πρόταση πατήστε δύο
φορές το space bar. Έτσι θα έχετε αλλαγή περιόδου και κενό.Ζητήστε από τη Siri να σας θυμίσει κάτι π.χ. να πάρω τη μητέρα μου όταν φτάσω σπίτι με βάση την τοποθεσία. Η υπενθύμιση θα έρθει με το που φτάσετε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ζητήστε από τη Siri να σας δημιουργήσει ένα τυχαίο password.Μετατρέψτε ένα eBook σε Audio Book, δηλαδή ακούστε τη συσκευή να σας αφηγείται το περιεχόμενο του βιβλίου.Δημιουργήστε ένα passcode με χαρακτήρες.

Βελτιώστε τη ζωή της μπαταρίας απενεργοποιώντας το Wi-Fi και το Bluetooth και τις υπηρεσίες τοποθεσίας.Βγάλτε φωτογραφία χωρίς να αγγίζετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά για τον ήχο στα ακουστικά σας.

Διαγράψτε μια πληκτρολόγηση κουνώντας το τηλέφωνό σας δεξιά αριστερά.Κλείστε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα.
Keywords
Τυχαία Θέματα