Γκουντάρας – Κάκαβα: Φωτογραφίζονται πρώτη φορά με τους γιους τους (εικόνες)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκαβα φωτογραφήθηκαν πρώτη φορά με τους γιους τους και μίλησαν για την καθημερινότητά τους.

Τα παιδιά πόσο άλλαξαν την καθημερινότητά σας;

Ναταλί: Γελάω πάρα πολύ όταν ακούω σε συνεντεύξεις ότι νέοι γονείς, που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους, τους πρώτους μήνες λένε πως διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Για εμάς το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο, ίσως γιατί δεν είχαμε βοήθεια και από γονείς όπως άλλα ζευγάρια. Ήμασταν δύο άνθρωποι με τις ζωές μας, τις δουλειές μας, ανεξάρτητοι και ξαφνικά βρεθήκαμε κλεισμένοι σε ένα σπίτι με ένα

μωρό. Κακά τα ψέματα, αλλά το παιδί ανατρέπει τις ισορροπίες. Εκεί φαίνεται με πόσο σωστά κριτήρια έχεις επιλέξει τον άντρα που θα γίνει πατέρας των παιδιών σου. Ο Γρηγόρης αποδείχτηκε ανώτερος των περιστάσεων.

Γρηγόρης: Ήμουν πολύ από πάνω με τα παιδιά. Το έκανα και για να την ξεκουράσω, αλλά και γιατί μου άρεσε.

Ναταλί: Το μοιράζαμε. Εγώ θήλαζα, ο Γρηγόρης πάντα άλλαζε το μωρό και αναλάμβανε το ρέψιμο. Με βοήθησε τόσο που με έπεισε να κάνουμε και δεύτερο. Και είχε πολύ δίκιο. Βλέπω τώρα τον Οδυσσέα και τον Μάρκο να παίζουν μαζί και είναι η πιο ευτυχισμένη εικόνα που μπορεί να δει μία μανούλα.

Πηγή: People

Keywords
Τυχαία Θέματα