Γιατί οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες βιώνουν τους λιγότερους οργασμούς;

Οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες βιώνουν πολύ λιγότερους οργασμούς από τις αμφιφυλόφιλες ή τις ομοφυλόφιλες όπως και από τους ετεροφυλόφιλους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων Chapman και Indiana αλλά και του Kinsey Institute.

Όπως αναφέρει ο Indepedent, στην έρευνα πήραν μέρος 52.000 Αμερικανοί με διαφορετικές σεξουαλικές ταυτότητες προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι βιώνουν συχνότερα οργασμό κατά τη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες σε ποσοστό 95% ήταν πιο πιθανό να έρχονται σε οργασμό πολύ συχνά ή πάντα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η επόμενη ομάδα η οποία έφτανε συχνότερα σε οργασμό (σε ποσοστό 89%) ήταν οι ομοφυλόφιλοι άντρες ενώ ακολουθούν οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες σε ποσοστό 88%.

Μεταξύ των γυναικών οι ομοφυλόφιλες βιώνουν συχνότερα οργασμούς, με το 86% να δηλώνει ότι έρχεται σε οργασμό πολύ συχνά ή πάντα. Ακολουθούν οι αμφιφυλόφιλες γυναίκες σε ποσοστό 66% και οι ετεροφυλόφιλες σε ποσοστό 65%.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι γυναίκες που έρχονται πιο συχνά σε οργασμό κάνουν τα εξής:

Περισσότερο στοματικό σεξΣεξ μεγαλύτερης διάρκειαςΕίναι πιο ικανοποιημένες από τη σχέση τουςΖητούν από το/τη σύντροφό τους τι θέλουν κατά τη διάρκεια του σεξΕπαινούν τον/τη σύντροφό τους για τις επιδόσεις στο σεξΚάνουν sextingΦορούν σέξι εσώρουχαΔοκιμάζουν νέες στάσεις στο σεξΚάνουν πραγματικότητα τις φαντασιώσεις τουςΔοκιμάζουν το dirty talkΕκφράζουν την αγάπη τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της έρευνας οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έρθουν σε οργασμό αν η σεξουαλική πράξη περιλαμβάνει φιλί, ερεθισμό των γεννητικών οργάνων και διείσδυση.

Επίσης εξετάζοντας το γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στη συχνότητα των οργασμών ανάμεσα στις ομοφυλόφιλες και ετεροφυλόφιλες γυναίκες, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα τη γυναικεία ανατομία αλλά και το πώς να διεγείρουν τα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα