Γιαννακόπουλος: Θέλουμε τον Πιτίνο, θέλει κι αυτός να μείνει

Περιχαρής, αλλά και… αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό. Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την παραμονή του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τονίζοντας: «Θέλουμε τον Πιτίνο, θέλει κι αυτός να μείνει».

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία,

δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και μετά είναι οι πρώτοι τελικοί χωρίς έκτροπα. Να ψάξουν όλοι να δουν τι λείπει από τους φετινούς τελικούς, για να δούμε τι έφταιγε όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά με… νόημα, για να προσθέσει για τον Hall of Famer προπονητή:

«Θέλησή μας είναι να μείνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Με τον κ. Πιτίνο συμφωνούμε σε 101 στα 100 πράγματα. Και ο ίδιος θέλει να μείνει, πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα, να έχουμε μια οριστική απάντηση. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος.

Του χρόνου θα είναι 18 ομάδες στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, θα προσπαθεί πάντα για την κορυφή».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαννακόπουλος, Θέλουμε, Πιτίνο,giannakopoulos, theloume, pitino