«Γαλάζια» παράπονα στην ΕΡΤ για την κάλυψη του συλλαλητηρίου (video)

Μπορεί η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό να μην είχε κομματική «ομπρέλα» η Νέα Δημοκρατία ωστόσο δεν έκρυψε τα παράπονά της από την κρατική τηλεόραση.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΡΤ,

Χρήστο Λεοντή, και τον εντεταλμένο σύμβουλο, υπεύθυνο του τομέα Ειδήσεων, Βασίλη Ταλαμάγκα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του κόμματος για την «ελλιπέστατη κάλυψη» του χθεσινού συλλαλητηρίου.

Δείτε επίσης: Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό – Επεισόδια στη Ναυαρίνου (εικόνες – video)

Στην επικοινωνία που είχαν, η Μαρία Σπυράκη επισήμανε την ολιγωρία της Δημόσιας Τηλεόρασης και ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής, ότι την ώρα της συγκέντρωσης, η ΕΡΤ3 προέβαλλε την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».

«Επικοινωνήσαμε προκειμένου να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια της Νέας Δημοκρατίας για την ελλιπέστατη κάλυψη του χθεσινού συλλαλητηρίου. Η ΕΡΤ είναι ένα δημόσιο μέσο, όλοι εμείς, συμβάλλουμε ώστε να υπάρχει αυτό το δημόσιο μέσο. Ως εκ τούτου το δημόσιο μέσο είναι απαραίτητο να τηρεί τη δεοντολογία.

Ήταν ένα μεγάλης κλίμακας γεγονός το οποίο δεν καλύφθηκε ούτε καν σε συνδέσεις που συνηθίζουν τα κανάλια. Ούτε καν η ΕΡΤ3 που καλύπτει την επικαιρότητα στη βόρεια Ελλάδα. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο η ΕΡΤ3 έπαιζε την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό»», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Κανονικά η κάλυψη του συλλαλητηρίου» απαντά στη ΝΔ η ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα