«Φρένο» στη γκρίνια επιχειρεί να βάλει η διοίκηση του Ολυμπιακού

H ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ μπορεί να μην επηρέασε την πορεία του προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου πρωταθλήματος ή να είχε ελάχιστες συνέπειες στη βαθμολογία, όμως προκάλεσε προβληματισμό και γκρίνια.

Εκτός από το ματς με την ΑΕΚ, και στα άλλα δύο ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και με την Οσμανλισπόρ για το Europa League,

ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να σκοράρει και έμεινε στο «μηδέν».

Τόσο ο προβληματισμός όσο και η γκρίνια φούντωσαν για τα καλά και σίγουρα θα γίνουν ακόμη πιο έντονα, αν η πειραϊκή ομάδα αποκλειστεί την Πέμπτη από την Οσμανλισπόρ.

Για αυτούς τους λόγους ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επιχείρησε να βάλει «φρένο» σε όλη αυτή την κριτική που δέχεται ο προπονητής και η διοίκηση στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

«Ήρθε η ώρα να καταλάβετε όλοι τι συμβαίνει και πως προσπαθούν με μανία να μας εξοντώσουν. Τους έχουμε όλους απέναντι (ομάδες, θεσμούς, διαιτησία, κράτος) και δυστυχώς θα πρέπει να «μαλώνουμε» και μεταξύ μας στο διαδίκτυο. Κάντε έναν κόπο να διαβάσετε αυτό το κείμενο. Και ίσως δείτε λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Σχετικά με το πού πρέπει να στρέφετε την οργή σας σε αυτούς τους καιρούς…».

Keywords
Τυχαία Θέματα