Φρενίτιδα στο Pornhub: Ξαφνικά οι Έλληνες άρχισαν να ψάχνουν πορνό με τη Μέγκαν Μαρκλ

Αμόκ έπαθαν οι Έλληνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, και άρχισαν να ψάχνουν ταινίες με τη μέλλουσα πριγκίπισσα στο pornhub.

Το γνωστό site πορνογραφικού περιεχομένου, δημοσίευσε τα στατιστικά του και η Ελλάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις με τις χώρες που έκαναν ρεκόρ στην αύξηση των αναζητήσεων. Η αύξηση των αναζητήσεων προήλθε από τους φανατικούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αλλά και από τους ρομαντικούς χρήστες ανά τον κόσμο.

Τη μεγαλύτερη αύξηση πάντως σημείωσαν οι ΗΠΑ (+2273%), ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο (+2242%), η Ισπανία (+2193%), η Γερμανία (+2167%) και το Βέλγιο (+2011%).

Στη 12η θέση η Ελλάδα. Ακολούθως, από τα στοιχεία προκύπτουν ότι ήταν κυρίως άνδρες όσοι έψαχναν την Μέγκαν Μαρκλ σε ποσοστό μάλιστα 51% σε σύγκριση με τις γυναίκες και οι αναζητήσεις αυξομειώνονται ανάλογα με την ηλικία. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες ηλικίας 18-24 ετών ήταν λιγότερο πιθανό να ψάξουν την Μέγκαν, ενώ οι ηλικίες άνω των 65 ετών ήταν + 249% πιθανότερο να ψάξουν.

Keywords
Αναζητήσεις
ετων.25.μεγκαν.μαρκλ.πορνο
Τυχαία Θέματα