Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Η Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της (εικόνα – video)

Στη φωτογραφία φαίνεται σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγούΑκόμη, φαίνεται η 44χρονη να φορά ένα λευκό μπλουζάκι και να είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμαΤι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας

Φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει την Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναλυτικότερα, στη φωτογραφία φαίνεται σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού, γεγονός

που αναφέρεται και στο πόρισμά του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής.

Στη φωτογραφία φαίνεται η 44χρονη να φορά ένα λευκό μπλουζάκι και να είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι της πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάρτση, η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ τα ίχνη αιθάλης στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του οδηγού δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι έβαλαν την φωτιά, άνοιξαν την πόρτα, μετέφεραν την Ειρήνη στο πίσω κάθισμα και ύστερα έκλεισαν ξανά την πόρτα.

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το μπιτόνι το οποίο περιείχε πετρέλαιο και βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ήταν άθικτο, χωρίς καμία αλλοίωση από τη φωτιά, όπως επίσης και μια πλαστική λεκάνη.

Για εγκληματική ενέργεια που σκηνοθετήθηκε κάνει λόγος ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης

Στην πολυσέλιδη αναφορά του ο σύμβουλος της οικογένειας Ανδριανός Γκουρμπάτσης Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός, Ειδικός Ερευνητής – Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού κάνει λόγο για σωρεία λαθών και παραλείψεων κατά την πρώτη αυτοψία που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Αγρινίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που σκηνοθετήθηκε ώστε να παραπέμπει σε αυτοκτονία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στα συμπεράσματα της έκθεσης: «η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό, για άγνωστο λόγο (κίνητρο), που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτια επαγγελματικό τρόπο, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος».

Ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο ειδικός ερευνητής που επιλέχθηκε από τον δικηγόρο των παιδιών και του αδελφού της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλη Ταουξή ισχυρίζεται μάλιστα ότι η 44χρονη ήταν στη θέση του συνοδηγού και μετά μεταφέρθηκε στο πίσω κάθισμα όπου και βρέθηκε νεκρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα