Φονική καταιγίδα στη Μόσχα – Νεκροί, τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές (εικόνες – video)

Τουλάχιστον 7 νεκροί και 70 τραυματίεςΗ καταιγίδα ξέσπασε στη Μόσχα το μεσημέρι της Δευτέρας

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 70 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με το ρωσικό Πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, από την σφοδρή καταιγίδα που έπληξε τη Μόσχα το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν το βορειοανατολικό τμήμα, το νοτιοδυτικό και το ανατολικό τμήμα της Μόσχας προκάλεσαν πτώσεις δέντρων που καταπλάκωσαν κατοίκους οι οποίοι βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και (…) ένας ηλικιωμένος επίσης έχασε την ζωή του» σε μια

στάση λεωφορείου, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax μια εκπρόσωπος τύπου του παραρτήματος στη Μόσχα της Επιτροπής Ερευνών της Ρωσίας, Ιουλία Ιβάνοβα.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σόιβανιν, νωρίτερα δήλωσε ότι δεκάδες είναι οι τραυματίες που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη. Η καταιγίδα ξερίζωσε δέντρα και κατέστρεψε στέγες από κτίρια.

В результате урагана есть погибшие, более 40 человек обратились за медицинской помощью. Мои соболезнования родным и близким погибших

— Сергей Собянин (@MosSobyanin) 29 Μαΐου 2017

«Υπάρχουν θύματα από την καταιγίδα και περισσότεροι από 40 άνθρωποι χρειάζονται ιατρική φροντίδα. Τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς και τους αγαπημένους των θυμάτων», είπε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του στο twitter ο Ρώσος δήμαρχος.

Επιπλέον, οι άνεμοι και οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν καθυστερήσεις στα αεροδρόμια της Μόσχας και τα δρομολόγια της ταχείας προς το Βνούκοβο ανεστάλλησαν καθώς ένα δέντρο έπεσε πάνω στις ράγες.

Кто ещё заценил сегодня ветерок? #ветер #ураган #москва #lifenews #жесть #задуло #дождь #буря #hurricane #wow #wshh #кунцево #breaknews #news #опасно #чп #мчс

A post shared by Katuar Ruslan (@katuarr) on May 29, 2017 at 6:03am PDT

#москва #ураган #май #люблюбольшежизни pic.twitter.com/xAdXFSp6ZL

— ▲АНГЕЛИНА ИВАНОВА▼ (@AaaaCushn) 29 Μαΐου 2017

#Ураган #Москва #Май #погода pic.twitter.com/pEmR91YBnv

— Александр (@QGEIS) 29 Μαΐου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα