Φιλανθρωπικός αγώνας από την ομάδα μπάσκετ της Βουλής με κόουτς τον Λεβέντη

Φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής και των παλαίμαχων της Δόξας Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (3/6) στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας.

Ο «Αγώνας Αγάπης» πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα και πέτυχε τον σκοπό του, αφού τα χρήματα που μαζεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες και ώρες είναι περίπου 10.000 ευρώ και θα μοιραστούν ισόποσα στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας που νοσεί.

Στην ομάδα της Βουλής

συμμετείχαν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Χρίστος Δήμας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Μάριος Γεωργιάδης, Σάκης Τζαλαλής, Θεόδωρος Υφαντής, Παντελής Περιβολάρης, Λεωνίδας Γεωργιάδης, ο Θανάσης Καββαδάς, ο “μικρός” Γιώργος Σολδάτος, και στον πάγκο χρέη προπονητή επιτέλεσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Για την ομάδα των παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας έπαιξαν οι Κώστας Ιωακειμίδης, Θωμάς Ζαβιτσάνος, Νίκος Δουβίτσας, Χαρίλαος Καββαδάς, Χαράλαμπος Καλός, Κων/νος Φραγκούλης, Νίκος Χαμοσφακίδης, Ιωάννης Φέτσης, Νίκος Βεργίνης, Ευστάθιος Κατωπόδης, Σπύρος Λογοθέτης, Νίκος Τυπάλδος, Σπύρος Σταματέλος, Αλέξανδρος Κολυβάς, Τετράδης, ενώ ο δήμαρχος του νησιού, Θανάσης Καββαδάς έπαιξε και με τις δυο ομάδες.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 72-55 υπέρ της ομάδας μπάσκετ της Βουλής που ήταν πολύ καλύτερα προπονημένη και διέθετε δυο πολύ καλούς αθλητές, συν την προσθήκη του “μικρού” Γιώργου Σολδάτου.

Πηγή: mylefkada

Keywords
Τυχαία Θέματα