Φάμπρεγκας: Εγώ πέταξα την πίτσα στο πρόσωπο του σερ Αλεξ

Το μυστήριο λύθηκε! Ο άνθρωπος που το 2004 πέταξε ένα κομμάτι πίτσα στο πρόσωπο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο μέσος της Τσέλσι ήταν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο «βασικός ύποπτος» του περιστατικού που έλαβε χώρα το 2004, όταν στην «Battle of the Buffet» (έτσι αποκαλεί ο βρετανικός Τύπος την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Άρσεναλ) οι «μπέμπηδες» επικράτησαν με 2-0 κι έβαλαν τέλος

στο αήττητο σερί των 49 αγώνων των «κανονιέρηδων».

Ο τότε άσος των Λονδρέζων παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Sky ότι ήταν ο «ένοχος» του επεισοδίου, όταν ρωτήθηκε από τον «οικοδεσπότη», Τζέιμς Κόρντεν: «Απόψε, μπορούμε επιτέλους να βάλουμε την υπόθεση της “ιπτάμενης πίτσας” στο τραπέζι μία και καλή; Ήσουν αυτός που την πέταξε;»

«Ναι» απάντησε γελώντας ο Ισπανός διεθνής μέσος και… μπήκε στις λεπτομέρειες: «Εντελώς ξαφνικά, άκουσα θόρυβο στην φισούνα και σκέφτηκα ότι κάτι συνέβαινε. Έτσι βγήκα έξω κρατώντας ένα κομμάτι πίτσα και είδα τους Σολ Κάμπελ, Ρίο Φέντιναντ και Μάρτιν Κίον να σπρώχνονται. Σκέφτηκα, θέλω να μπω κι εγώ μέσα, αλλά δεν γνωρίζω πως και το πέταξα, έτσι το πέταξα. Μόλις αντιλήφθηκα ποιον χτύπησε, κάτι που δεν ήθελα, σάστισα…»

Ο Φάμπρεγας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η πίτσα «προσγειώθηκε» στο πρόσωπο του Φέργκιουσον, κατέληξε: «Ζήτησα συγνώμη από τον σερ Αλεξ, ειλικρινά δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο.»

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα