Έξι πορνογραφικά sites με καλλιτεχνική αισθητική που θα σας… ξαφνιάσει

Αν έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα, αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό ακόμα και αν αυτό σχετίζεται με το πορνό και κυρίως αν θέλετε να σε κάθε πτυχή της ζωής σας να βλέπετε κάτι καλαίσθητο και ποιοτικό σας έχουμε καλά νέα: υπάρχουν και πορνογραφικά sites που είναι πιο «καλλιτεχνικά», πιο «καλαίσθητα» ή πιο πρωτότυπα από τα συνηθισμένα. Ρίξτε μια ματιά:

Hysterical Literature

Πόσο θα αντέξει μια γυναίκα όταν διαβάζει ένα βιβλίο, ενώ κάτω από το τραπέζι κάποιος προσπαθεί να της… τραβήξει την προσοχή με έναν δονητή; Η απάντηση δίνεται σε μια συλλογή βίντεο που ξεκίνησε ως καλλιτεχνικό project του Clayton Cubitt και έχει αποκτήσει πλέον φανατικό κοινό.

I shot myself

Πρόκειται για ένα site με γυμνές φωτογραφίες που βγάζουν οι ίδιες οι γυναίκες χωρίς όμως να υπακούν στη συνηθισμένη αισθητική και τις πόζες που επιβάλλει η βιομηχανία πορνό.

Make Love Not Porn!

Τα βίντεο που περιλαμβάνονται στο site έχουν ανέβει από «κοινούς θνητούς» και όχι επαγγελματίες πορνοστάρ και απευθύνονται σε όσους πιστεύουν πως το σεξ μεταξύ των απλών ανθρώπων είναι πολύ καλύτερο από το στημένο σεξ που βλέπει κανείς σε βίντεο πορνό.

Audioporn

Εδώ δεν υπάρχουν βίντεο, παρά μόνο ήχοι. Είναι σαν να ακούτε τον γείτονά σας να κάνει σεξ και απλά να φαντάζεστε τα υπόλοιπα. Και κυρίως μπορείτε να πατήσετε το play οπουδήποτε βρίσκεστε (αρκεί φυσικά να έχετε ακουστικά).

Xconfessions

Πρόκειται για το γύρισμα πραγματικών ταινιών από τις φαντασιώσεις ανθρώπων με πλοκή και χαρακτήρες. Το project εμπνεύστηκε η δημιουργός ερωτικών ταινιών Erika Lust.

Beautiful Agony

Πρόκειται για τη συλλογή ταινιών μικρού μήκους από χρήστες που έχουν βιντεοσκοπήσει τον εαυτό τους την ώρα που φτάνουν σε οργασμό. Οι ιδρυτές Richard Lawrence και Lauren Olney ξεκίνησαν το site για να διερευνήσουν αν ένας οργασμός του «ανθρώπου της διπλανής πόρτας» χωρίς σενάριο μπορεί να ερεθίσει τον θεατή.

Keywords
Τυχαία Θέματα