Ευαγγελία Συριοπούλου: Η δημοσιοότητα δεν επηρέασε τη σχέση μου (εικόνες)

Η Ευαγγελία Συριοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» αλλά και για την προσωπική της ζωή. Πόσο επηρέασε η δημοσιότητα τη σχέση της;

«Ο κόσμος είχε ανάγκη από μία καλή κωμική σειρά. Τα προηγούμενα χρόνια το κοινό είχε κουραστεί λίγο από τις δραματικές σειρές και μάλλον ήθελε κάτι άλλο. Ήθελε να δει κάτι που θα τον κάνει να χαλαρώσει και να γελάσει».

Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Μπερδεύτηκες κάποια στιγμή συναισθηματικά και να μην ήξερες τι να επιλέξεις;

Όχι, ποτέ. Είμαι ξεκάθαρη στη ζωή και στα θέλω μου. Η Ρενάτα

τα έμπλεξε λίγο, αν και δεν έφταιγε εκείνη. Εγώ είμαι πολύ σταθερή στις επιλογές μου. Δεν φταίει εκείνη, φταίνε οι σεναριογράφοι.

Είναι θέμα τύχης μία κοπέλα να γίνει άμεσα πρωταγωνίστρια ή παίζει ρόλο και η δουλειά;

Δεν είναι κάτι εύκολο. Κοίτα, δεν πιστεύω τόσο πολύ στην τύχη. Τα ρίχνουμε όλα εκεί, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Πιστεύω ότι ο χώρος επιλέγει κάποιους ανθρώπους, είτε για τον επαγγελματισμό τους, είτε γιατί «είδε» ορισμένα καλά στοιχεία σε αυτούς, οπότε οι επιλογές που κάνουν έρχονται σιγά-σιγά. Το ένα φέρνει το άλλο. Εγώ το βλέπω μόνο επαγγελματικά: στο να γίνομαι καλύτερη συνεχώς.

Το γεγονός ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα, ήταν θετικός παράγοντας στο να σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες;

Σίγουρα η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση. Η εμφάνιση μπορεί να είναι το «εισιτήριο», αλλά δεν σου εξασφαλίζει -σε καμία περίπτωση- την παραμονή σου σε έναν χώρο. Η διάρκεια είναι άλλο πράγμα. Μετά τι γίνεται; Χρειάζεται ταλέντο και πολλή δουλειά. Και επαγγελματισμός!

Τώρα που ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά με τη μεγάλη επιτυχία που κάνεις, έχεις άγχος αν το επόμενό σου βήμα θα είναι εξίσου επιτυχημένο;

Το μόνο μου άγχος είναι να κάνω ωραίες δουλειές. Να επιλέγω και να συμμετέχω σε δουλειές που θα με αγγίζουν, που θα με γεμίζουν και θα αξίζουν. Βλέπεις τι γίνεται γύρω μας… Χρήματα δεν υπάρχουν, οι δουλειές λιγοστεύουν, αλλά ελπίζω πάντα για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Μπορούμε να έχουμε εναλλακτικές. Εσύ έχεις;

Έχω σπουδάσει παιδαγωγός.

Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει ξεκάθαρη φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, χωρίς να υφέρπει το ερωτικό στοιχείο;

Όχι, πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ξεκάθαρη φιλία. Το να είσαι φίλος με τον άλλον και να γίνετε ζευγάρι στην πορεία, αυτό είναι κάτι που μπορεί να τύχει. Αν τύχει. Αλλά ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν άνδρα. Δεν είναι ανέφικτο.

Η δημοσιότητα επηρέασε την προσωπική σου ζωή;

Όχι, καθόλου. Βρίσκομαι, άλλωστε, σε μια μακροχρόνια σχέση. Ο σύντροφός μου με ξέρει πάρα πολύ καλά και δεν έχει επηρεαστεί από τίποτα. Να σου πω και την αλήθεια, δεν έχω αισθανθεί να συμβαίνει κάτι τρελό γύρω από το όνομά μου, σε σχέση με τη δημοσιότητα. Δεν περπατάω έξω και να γίνεται χαλασμός. Όσοι τύχει και με αναγνωρίσουν με αντιμετωπίζουν με σεβασμό – και το χαίρομαι απίστευτα. Ο σύντροφός μου καταλαβαίνει αυτά τα γύρω-γύρω, τα επί μέρους που έχει ο χώρος μας. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει, με καταλαβαίνει.

Πώς αντιμετωπίζεις τη ρουτίνα μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση;

Μια σχέση την κρατά η ανιδιοτελής αγάπη. Έπειτα ο σεβασμός και η κατανόηση. Αυτά είναι πολύ σημαντικά. Ακόμα και η ρουτίνα έτσι ξεπερνιέται. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο. Απλά όταν βρεις τον άνθρωπό σου, όλα αυτά τα ξεπερνάς. Κι όταν ο άλλος είναι το άλλο σου μισό, αυτά δεν περνάνε απ’ το μυαλό σου. Μπορεί να υπάρχουν διενέξεις, εντάσεις, αλλά αυτά είναι της στιγμής. Έρχονται και φεύγουν.

Υποχωρείς σε έναν τσακωμό;

Επάνω στο διάλογο, ναι. Αν δω ότι φταίω, ζητάω και συγνώμη. Δεν έχω εγωισμό. Καταλαβαίνω το λάθος μου.

Πηγή: Down Town

Keywords
Αναζητήσεις
χέιλι γουίλιαμς tsant gilbeard sxesi
Τυχαία Θέματα