Έτοιμος να καταγγείλει τη Μπαρτσελόνα στη FIFA ο Νεϊμάρ

Την απόφαση να καταγγείλει τη Μπαρτσελόνα στη FIFA φαίνεται να έχει πάρει ο Νεϊμάρ σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος της καταγγελίας είναι ότι ο βραζιλιάνος άσος θέλει να βοηθήσει τον πατέρα του, ο οποίος είναι και μάνατζέρ του, να διεκδικήσει το μπόνους υπογραφής νέου συμβολαίου που του οφείλονται από τη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο λέγεται πως ο βασικός λόγος που η σχέση ΝεϊμάρΜπαρτσελόνα οδηγείται στα άκρα είναι στην

πραγματικότητα άλλος και έχει να κάνει με την καθυστέρηση της έγκρισης μεταγραφής από την ισπανική ομάδα που καθυστερεί το ντεμπούτο του παίκτη στην Παρί.

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με την Le Parisien, προκαλείται από την ισπανική LaLiga , που ήδη βρίσκεται σε σύγκρουση, με την ισπανική ομοσπονδία. Ωστόσο, στο Παρίσι προετοιμάζουν μια επιστολή προς τη FIFA, προκειμένου να η Παρί Σ.Ζ να πάρει προσωρινή άδεια.

Πάντως σύμφωνα με την L’Equipe, που επικαλείται πηγές μέσα την ισπανική ομοσπονδία, την ολοκλήρωση της μεταγραφής εμποδίζει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν 15 ημέρες περιθώριο από την ημέρα της αίτησης, που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη να εγκρίνει τη μεταβίβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα