Έτοιμος να αναλάβει τα χρέη του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Έτοιμος να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και να οδηγήσει τα τμήματα του συλλόγου σε τίτλους δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατηγόρησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη πως είναι απρόθυμη να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για τα οικονομικά του συλλόγου και τις επαφές για το γήπεδο στο Γουδή τονίζοντας πως μάλλον

δεν επιθυμεί να αποχωρήσει.

Δήλωσε πρόθυμος να πάρει τα ηνία του συλλόγου χωρίς να υπολογίζει κόστος, προκειμένου να κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Παράλληλα, επανέλαβε πως επιθυμεί να γίνει μια Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Γουδή, αλλά ταυτόχρονα προχωρά τις επαφές για το ΟΑΚΑ, μιας και είναι στο… σκοτάδι για τις επαφές του Ερασιτέχνη με την κυβέρνηση.

Τι λέει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνάντηση με την πλευρά Γιαννακόπουλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά θέματα του Συλλόγου κι οι εκπροσωπούντες τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρείχαν προς την ομάδα εργασίας τα κάτωθι στοιχεία:

– Tον απολογισμό αγωνιστικών τμημάτων και ομάδων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

– Το τελευταίο, επικαιροποιημένο καταστατικό του Συλλόγου.

– Τις συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση τμημάτων και ακαδημιών.

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. επεσήμαναν πως τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία θα παραδοθούν εντός του χρονικού ορίου (30 Απριλίου), το οποίο ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε με την –από 5ης Απρίλιου– προσωπική επιστολή του.

Σημειωτέον ότι, σε μία παράλληλη εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήδη απέστειλε επιστολή προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς ενδελεχή ενημέρωσή του παραθέτοντας τις ενέργειές της στην –εν εξελίξει– διαδικασία, καθώς και τα περαιτέρω, εκατέρωθεν αναγκαία, βήματα για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η ομαλή ολοκλήρωσή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα