Έτοιμος για τον τελικό του Final 4 ο Ολυμπιακός (εικόνες)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την τελευταία του προπόνηση, πριν τον μεγάλο τελικό του Final 4 με την Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την προπόνησή τους στο «Sinan Erdem Dome», όπου βρέθηκε και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους πρώην συμπαίκτες, Γιώργο Πρίντεζη και Πέρο Άντιτς, να έχουν θερμό τετ-α-τετ.

Παράλληλα, ο έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Κώστας Σλούκας, αφού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, χαιρέτησε τους

ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

Στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στην προπόνηση, ήταν και σήμερα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Υπερήφανοι και συγκινημένοι, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν στους δημοσιογράφους για αυτά που τους έχει χαρίσει η ομάδα του Πειραιά, μία ημέρα πριν τον αγώνα τίτλου με τη Φενερμπαχτσέ.

«Οι στιγμές είναι μοναδικές, απίστευτες και δεν υπάρχει σύγκριση. Στη ζωή δεν μπορείς να συγκρίνεις τις στιγμές και ελπίζω ότι αύριο θα είναι ακόμη καλύτερες.

Μακάρι να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, γιατί το αξίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της NOVA και συνέχισε:

«Ελπίζω οι συνθήκες διεξαγωγής να είναι καλές, γιατί χθες δεν ήταν σωστός ο τρόπος με τον οποίο κάθονταν οι οπαδοί. Ελπίζω να μην υπάρχει φανατισμός κι άλλα θέματα».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος επισήμανε: «Η πολυτέλεια είναι ότι έχουμε τόσες πολλές εμπειρίες αυτή τη δεκαετία και μπορούμε να συγκρίνουμε. Πάντως, όντως, όλα τα Final 4 είναι μοναδικά. Στο πάθος, στη συγκέντρωση στο πλάνο της ομάδας, αλλά και στις λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι βολών».

Όσο για τα μυστικά των επιτυχιών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος… έκλεισε το μάτι λέγοντας: «Μυστικά μπορούμε να αποκαλύψουμε μόνο μετά από ενδεχόμενη κατάκτηση».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα