Ερευνητές στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

To Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προκηρύσσει την πλήρωση, μετά από κρίση ειδικής επιτροπής, δύο (2) θέσεων Ερευνητών Γ΄ βαθμίδας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του ΕΑΑ ως εξής:

1. Μία (1) θέση Ερευνητή Γ΄ βαθμίδας με τριετή θητεία στο γνωστικό αντικείμενο «Τεκτονική των πλακών με έμφαση στη Νεοτεκτονική-Σεισμοτεκτονική»

2. Μία (1) θέση Ερευνητή Γ΄ βαθμίδας με τριετή θητεία στο γνωστικό αντικείμενο «Τεχνική Σεισμολογία με έμφαση σε δίκτυα – Ενόργανη Παρακολούθηση Στατικών και Δυναμικών Φορτίσεων»

Τα

ελάχιστα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι για τις θέσεις ερευνητών Γ΄ Βαθμίδας σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 4310/2014, όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει με το άρθρο 16 του Ν. 4386/2016 και του ΠΔ 62/86 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, είναι τα εξής: Α) Διδακτορικό δίπλωμα.

Β) Επιπλέον, οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν τεκμηριωμένη ικανότητα να σχεδιάζουν και να εκτελούν έργα ή τμήματα έργων έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, να κατανέμουν τμήματα ή φάσεις του έργου σε άλλους ερευνητές και να τους καθοδηγούν ή να τους επιβλέπουν. Επίσης, απαιτείται να έχουν κάνει πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένα.

Οι υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους πολίτες των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, η οποία θα αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας που χορηγείται είτε κατά το Ν. 2413/96, άρθρο 10 παρ. 3 (ΦΕΚ 124/τ.Α΄/1996), είτε από αρμόδια ελληνική εκπαιδευτική αρχή.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν μέχρι και την 17-7-2017 ημέρα Δευτέρα, στο Τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού του ΕΑΑ Λόφος Νυμφών Θησείο τα παρακάτω:

ΑΙΤΗΣΗ, η οποία θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και των τυχόν πιστοποιητικών προϋπηρεσίας και εξειδίκευσηςΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (σε ένα (1) πρωτότυπο και πέντε (5) ηλεκτρονικά αρχεία σε οποιαδήποτε κατάλληλο μέσω ηλεκτρονικής αποθήκευσης)ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (σε ένα (1) πρωτότυπο και πέντε (5) ηλεκτρονικά αρχεία σε οποιαδήποτε κατάλληλο μέσω ηλεκτρονικής αποθήκευσης).ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ (σε ένα (1) αντίτυπο και πέντε (5) ηλεκτρονικά αρχεία σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέσω ηλεκτρονικής αποθήκευσης).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο : [210]3490182 κα. Ελευθερία Οικονομοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα