Έρχεται Αθήνα ο Πιτίνο για τον Παναθηναϊκό – Ευχές στα ελληνικά από τον πολύπειρο τεχνικό

Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ώρες και όπως έχει γίνει γνωστό ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο διάδοχος του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο πολύπειρος κόουτς, που πριν από λίγα λεπτά έγραψε ευχές για «Καλά Χριστούγεννα» στα ελληνικά στο twitter, έρχεται, μάλιστα, άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί

το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr ο Πιτίνο θα αναχωρήσει από τις ΗΠΑ το απόγευμα της Τρίτης (25/12) και το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12) αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας. Σκοπός του ταξιδιού είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και να πιάσει… δουλειά.

Να θυμίσουμε ότι ο 66χρονος προπονητής έχει… ανακοινώσει την συμφωνία του με την «πράσινη» ΚΑΕ για τους επόμενους μήνες, μέσα από «τιτίβισμα» που έκανε τα ξημερώματα.

Rick Pitino confirma que entrenará al Panathinaikos

Debutará en el banquillo frente al CSKA | Eurohoops https://t.co/IjCRelmcGS

— EurohoopsES (@EurohoopsES) 25 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πιτίνο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδος και το ταξίδι του στη χώρα μας δείχνει και την διάθεση που έχει όσον αφορά την προοπτική των «πράσινων». Κι αυτό γιατί ο αμερικανός προπονητής έρχεται στην Αθήνα με μεγάλη όρεξη για δουλειά, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του, εκτός των ΗΠΑ, ενώ η δίψα του να πετύχει είναι μεγάλη.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφορικά με τα θέματα που σχετίζονται με την ομάδα και το ρόστερ, γεγονός που δείχνει πως έχει εικόνα για τους παίκτες που θα έχει να διαχειριστεί προσεχώς.

Ο Πιτίνο θα δώσει το «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου και στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο το εάν θα καθίσει στον «πράσινο» πάγκο για την αναμέτρηση με την «αρκούδα», στην οποία είναι προπονητής ο Δημήτρης Ιτούδης.

Rick Pitino, #Panathinaikos‘u doğruladı https://t.co/9EnLhvE5ge pic.twitter.com/HXJY1qd45D

Fanatik Basket (@fanatik_basket) 25 Δεκεμβρίου 2018

Όπως είπαμε, ο αμερικανός τεχνικός ευχήθηκε, μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά στα ελληνικά «Καλά Χριστούγεννα Pitweetos» με μήνυμά του στο Twitter. Οι «Pitweetos» είναι οι ακόλουθοί του στο Twitter, οι οποίοι ξεπερνούν τους 38 χιλιάδες.

καλά Χριστούγεννα Pitweetos!

— Rick Pitino (@RealPitino) 25 Δεκεμβρίου 2018

Ya es oficial. ✍

Rick Pitino anunció anoche en su cuenta de twitter que firmará por el Panathinaikos griego:https://t.co/TvCjcswZm0

— Esperando Marzo

Keywords
Τυχαία Θέματα