Επίθεση Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου – Ζήτησε ψηφοφορία το καλοκαίρι για αλλαγή του

Αποτυχημένη χαρακτήρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη θητεία του Τζόρντι Μπερτομέου στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μετόχων που άρχισε σήμερα (12/4) στην Μαδρίτη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με τη διοργάνωση (συμπεριλαμβανομένων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και

ο Μάνος Παπαδόπουλος έκαναν πρόταση μομφής κατά του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, θέτοντας θέμα ψηφοφορίας για αλλαγή του το καλοκαίρι.

Ουσιαστικά, ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε να τεθούν προς ψηφοφορία τα αιτήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και για το θέμα της δικής του παρουσίας στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague. Η πλειονότητα των εκπροσώπων των ομάδων πήρε τη θέση του Μπερτομέου, ως προς την ανάγκη για συμμόρφωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους κανόνες της Euroleague.

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της τιμωρίας του από τη Euroleague για σχόλιό του στο Instagram, αλλά και στο ζήτημα των εσόδων από τη διοργάνωση, τα οποία σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, υπολείπονται αρκετά από τη συνολική επένδυση των ομάδων που συμμετέχουν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα