Επιπλέον μέτρα ασφαλείας στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας θα πάρει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας στον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στο ΓουέμπλεϊΟι οπαδοί θα περάσουν από εξονυχιστικούς ελέγχους ενώ θα αυξηθεί η αστυνομική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων

Επιπλέον μέτρα ασφαλείας θα λάβει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ενόψει του τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (27/5) στο Γουέμπλεϊ, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Οι αθλητικές ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένης και της FA, προσπαθούν από το πρωί της Τρίτης να καθησυχάσουν

τον κόσμο και να τους παροτρύνουν να παρακολουθήσουν κανονικά τους αγώνες που είχαν στο πρόγραμμά τους, μεταξύ άλλων και του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου.

Οι οπαδοί που σκοπεύουν να βρεθούν στο «θρυλικό» Γουέμπλεϊ, θα περάσουν από εξονυχιστικούς ελέγχους, ενώ θα αυξηθεί σημαντικά η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων εντός κι εκτός του μεγαλοπρεπέστατου σταδίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία: «Σε συνεργασία με την μητροπολιτική αστυνομία και τις τοπικές αρχές θα υπάρξει ενισχυμένη επιχείρηση ασφάλειας για όλα τα επερχόμενα γεγονότα. Καλό θα είναι οι υποστηρικτές των δύο φιναλίστ να προσέλθουν στο στάδιο όσο το δυνατόν νωρίτερα για να γίνουν με τον πιο σωστό τρόπο οι έλεγχοι και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους στο γήπεδο».

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει επίσης την τελική φάση του πρωταθλήματος της League Two και της Championship, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα