Πατέρας έστειλε καθηγητή στο νοσοκομείο για να μη βάλει μάσκα το παιδί του (video)

Απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό καθηγητή, συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο «Ελευθερίου Βενιζέλου», στον δήμο Χανίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον Σύλλογο διδασκόντων Γυμνασίου, το περιστατικό έγινε στην είσοδο του σχολείου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πήγε να μπει στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός, όπως αναφέρει το «zarpanews.gr,», που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, εκείνος αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του

συλλόγου:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

«Αντάρτικο» γονέων για τις μάσκες, μετά τον αγιασμό στην Κρήτη

Την ίδια ώρα, στον δήμο Χερσονήσου, όπου αρκετοί γονείς, λίγο μετά τον Αγιασμό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο, στις Γούρνες.

Σύμφωνα με το «Cretapost.gr», οι γονείς έχοντας μαζί τους τα παιδιά τους, διαμαρτυρήθηκαν έξω από κτίριο του Δημαρχείου, υποστηρίζοντας ότι η το υποχρεωτικό μέτρο απειλεί την υγεία των παιδιών τους.

Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να τα αφήσουν να χάσουν ακόμα και την χρονιά εάν δεν αποσυρθεί η απόφαση.

H πρώτη ημέρα των σχολείων, διαφορετική από κάθε άλλη φορά, επιφύλασσε διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από τους γονείς που διαφωνούν κάθετα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις τάξεις. Στη Θεσσαλονίκη μάνα τσακώθηκε με τον γιο της που δέχτηκε να φορέσει μάσκα. Στο Παγκράτι κάποιοι πέταξαν και φυλλάδια έξω από σχολείο.

Πηγή: zarpanews

Keywords
Τυχαία Θέματα