Επαφές στην Κρήτη για τον τουρισμό από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και την περιφέρεια για θέματα τουρισμού στην Κρήτη είχε αυτό το διήμερο, στο Ηράκλειο, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ οι εκτιμήσεις, τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Κρήτης είναι ιδιαίτερα θετικές, παρά την προσφυγική κρίση.

Σήμερα,

Παρασκευή (11/3/2106) το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για τα θέματα του τουρισμού στο νησί, ενόψει της νέας περιόδου, τις υποδομές αλλά και τα προβλήματα που καταγράφονται στα αεροδρόμια. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Περιφέρειας στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χθες, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντήσεις με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, τα σωματεία ξενοδοχοϋπαλλήλων και ξεναγών, την Ένωση Αγροτουρισμού και την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος και ανταλλάχθηκαν απόψεις για ζητήματα που άπτονται του τουρισμού, ιδίως για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Επίσης, υπήρξε η διαβεβαίωση από όλες τις πλευρές ότι ο διάλογος και οι επαφές θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τέλος, τονίστηκε ότι «μόνο με τον ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο θα βρεθούν δίκαιες και κοινά αποδεκτές λύσεις και τελικά η κοινωνία θα βγει όρθια από την κρίση».

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στις συναντήσεις της Πέμπτης και Παρασκευής, αποτελούσαν ο εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στον τομέα του τουρισμού, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο υπεύθυνος Τουρισμού του κόμματος, Γιώργος Καραχρήστος, και οι οποίοι συνοδεύονταν από τους βουλευτές Ηρακλείου, Νίκο Ηγουμενίδη και Σωκράτη Βαρδάκη, καθώς και τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιάννη Παυλιδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα