Έως τις 2 Ιανουαρίου παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία για τα τέλη κυκλοφορίας

Το άρθρο 242 του Αστικού Κώδικα “μεταθέτει” την καταληκτική ημερομηνία για τις 2 ΙανουαρίουΟι επίσημες ανακοινώσεις την Παρασκευή από το υπουργείο ΟικονομικώνΗ ανακοίνωση έχει γίνει μόνο από τις τράπεζες

Παράταση παίρνει η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του οικονομικού έτους 2018, όπως είχε προαναγγείλει η η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Δείτε επίσης: Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης στα τέλη κυκλοφορίας

Η

31η Δεκεμβρίου 2017, που αποτελεί την τελευταία ημέρα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας συμπίπτει με μη εργάσιμη μέρα, καθώς είναι Κυριακή. Έτσι, η πληρωμή μετατίθεται έως και την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, 2018.

Σημειώνεται πως για την καταληκτική ημερομηνία των τελών κυκλοφορίας ισχύει η διάταξη του άρθρου 242 του Αστικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο: «Η προθεσμία λήγει όταν περάσει ολόκληρη η τελευταία ημέρα και, αν είναι κατά το νόμο εορτάσιμη, όταν περάσει ολόκληρη η επόμενη εργάσιμη».

Οι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών αναμένονται την Παρασκευή. Προς το παρόν η ανακοίνωση έχει γίνει μόνο απ’ τις τράπεζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα