Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε εκκλησάκι – Σύνδεση με την υπόθεση Παπαγεωργίου

Το εκκλησάκι βρίσκεται στη Μάνη και δεν λειτουργεί εδώ και 50 χρόνιαΟι Αρχές ειδοποίησαν τους συγγενείς του άτυχου ΜάριουΤο χρονικό της υπόθεσηςΤο μακάβριο εύρημα εντόπισαν χωρικοί

Ένα μακάβριο εύρημα σήμανε συναγερμό στη Μάνη και άνοιξε πάλι την πόρτα των ερευνών για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου.

Χωρικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, σκορπισμένα μέσα σε παλιό εκκλησάκι στη περιοχή Λαγκάδα. Το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα, δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια και δεν διαθέτει πόρτα. Βρίσκεται σε πλαγιά και το μονοπάτι που οδηγεί σ’ αυτό , είναι δύσβατο.

Οι μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές και άμεσα άνδρες του Α.Τ. Καρδαμύλης έφτασαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν τα οστά, για να εξεταστούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Για τα ευρήματα ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου του 2012, ο Μάριος μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του πήγαν με το αυτοκίνητό του στο Διακοπτό, όπου εκεί έχουν το εξοχικό τους για να κάνουν τις διακοπές τους.

Το τηλεφώνημα κάποιου φίλου της οικογένειας που κατηγορείται και γι’ αυτή την απαγωγή, τον έκανε να επιστρέψει στην Αθήνα και γύρω στις 10 το βράδυ, τηλεφώνησε από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στην μητέρα του. Τότε ήταν και η τελευταία τους επαφή.

Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή το μεσημέρι, το αυτοκίνητό του, το γκρι Audi με πινακίδα ΙΜΕ 5203, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλιό Φάληρο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έγινε το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς στη μητέρα του παιδιού. Της είπαν ότι το παιδί της έχει απαχθεί και της ζητούσαν σαν λύτρα για να της το επιστρέψουν πίσω ζωντανό 620.000 ευρώ!

Η μητέρα δεν ενημέρωσε τις Αρχές άμεσα γιατί ήταν ένα φιλικό πρόσωπο που την συμβούλευε και την εμπόδιζε να μιλήσει.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την απαγωγή 6 μέρες μετά. Το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου και από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους 7 κατηγορούμενους που είναι ήδη προφυλακισμένοι σήμερα. Τότε λοιπόν, σχεδίαζαν και την απαγωγή της ίδιας της μητέρας του άτυχου Μάριου για να πάρουν τα λύτρα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει και έφταναν στις 300.000 ευρώ.

Τους συνέλαβαν, όμως πριν ολοκληρώσουν αυτό το σχέδιο.

Τον περασμένο Μάιο την ώρα που διεξαγόταν η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου, ο ξάδελφος της μητέρας του, άρχισε ξαφνικά να πυροβολεί στον αέρα, έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Πληροφορίες: anikolouli.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα