Τέσσερις νεκροί στη Βενεζουέλα – Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία (εικόνες – video)

Ένας υποψήφιος, αλλά κι ένας ακτιβιστής της αντιπολίτευσης δολοφονήθηκαν στην Βενεζουέλα, ενώ διεξάγονται εκλογές για την εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης, μεταδίδει το BBC.

Ο 39χρονος δικηγόρος, Χοσέ Φέλιξ Πινέντα, που ήταν υποψήφιος στις εκλογές πυροβολήθηκε αρκετές φορές το Σάββατο το βράδυ (τοπική ώρα), σύμφωνα με υπουργό της Βενεζουέλας.

#BREAKING:

Candidate for the Constitutional Assembly, José Félix Pineda, has been shot and killed #Venezuela pic.twitter.com/1aJyCvdsO6

Ana Demendoza (@AnaDemendoza_) 30 Ιουλίου 2017

Ο Ρικάρντο Κάμπος, υπεύθυνος νεολαίας του αντιπολιτευτικού κόμματος Δράση για την Δημοκρατία, πυροβολήθηκε θανάσιμα στην διάρκεια διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εθνοσυνέλευσης.

Η εφημερίδα «El Universal» ανέφερε ότι άλλοι δύο άντρες σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις.

Τουλάχιστον 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε έκρηξη στο Καράκας

Τουλάχιστον 4 μέλη των δυνάμεων επιβολής του νόμου τραυματίστηκαν σήμερα όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός κατά τη διάρκεια συμπλοκών που είχαν ξεσπάσει με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στο Καράκας, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε μια λεωφόρο της συνοικίας Αλταμίρα, όπου δεκάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης διαδήλωναν κατά της διαδικασίας εκλογής της Συντακτικής Συνέλευσης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ – BBC – Reuters)

Keywords
Τυχαία Θέματα