Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη – Το «άστρο» του «έσβησε» νωρίς (εικόνες – video)

Ένας χρόνος πέρασε από το πρωινό εκείνο που η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη προκάλεσε ένα «μούδιασμα» στο πανελλήνιο.

Με φρενήρη ρυθμό η είδηση είχε κατακλείσει τα ΜΜΕ αλλά και τα social media. «Σκοτώθηκε ο Παντελίδης;», «Ισχύει ότι σκοτώθηκε ο Παντελίδης;», «Μήπως είναι ανυπόστατο δημοσίευμα;» ήταν οι ερωτήσεις του κόσμου τα πρώτα λεπτά που μαθεύτηκε η τραγική είδηση.

Ο Παντελής Παντελίδης

μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά. Κάποιοι τον αποθέωσαν, για κάποιους ήταν πολύ λαϊκός για τα γούστα τους και για κάποιους άλλους ήταν μεγάλος «ανταγωνιστής». Το σίγουρο ήταν πως κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει το ταλέντο του.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το αγόρι από μια φτωχογειτονιά της Νέας Ιωνίας έγινε το «πρώτο όνομα» στις Αθηναϊκές πίστες με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για να τον δει.

Άκουσε πολλές αρνητικές κριτικές τόσο από δημοσιογράφους όσο κι από συναδέλφους του, ωστόσο ποτέ δεν βγήκε να απαντήσει και ποτέ δεν μίλησε άσχημα για κανέναν.

Σεμνός και πολύ ντροπαλός την περίοδο που άλλοι θα είχαν «καβαλήσει το καλάμι». Είχε σχεδιάσει τις συνεργασίες του για τα επόμενα δύο χρόνια ενώ μεγάλα ονόματα ήθελαν να δουλέψουν μαζί του. Όμως δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Γύρω στις 8 το πρωί στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 στον παράδρομο της Βουλιαγμένης μετά από ξενύχτι επιστρέφει με δύο φίλες του στο τζιπ. Το αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο και μετά από μια τρελή πορεία αναποδογυρίζει και ευτυχώς δεν πέφτει στη λεωφόρο Ποσειδώνος ώστε να συγκρουστεί και με άλλα οχήματα. Εκεί…σε εκείνο το σημείο «σβήνει» το αστέρι του Παντελή Παντελίδη.

Στα 32 του χρόνια, έχοντας καταφέρει να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο να γίνει τραγουδιστής φεύγει για το μεγάλο ταξίδι.

Σα να ήρθε σε αυτόν τον κόσμο για πραγματοποιήσει το όνειρό του και να φύγει.

Έναν χρόνο μετά η οικογένεια, οι συγγενείς και οι συνάδελφοί του συνεχίζουν να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα το ξαναδούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα