Εκτός ΠΑΟΚ ο Λέοβατς – Αποχώρησε λόγω πίεσης

Εκτός του ΠΑΟΚ τίθεται με τη θέλησή του ο Κροάτης Μαρίν Λέοβατς και αναζητείται ομάδα για να μετακινηθεί με πώληση τον επόμενο μήνα. Το «διαζύγιο» αποφασίστηκε μετά από συζήτηση που είχε ο Λέοβατς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείτε επίσης: Απαγόρευση Βασιλειάδη στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «ο Λέοβατς επέστρεψε τραυματίας μετά το ματς

της Εθνικής του. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε μία κουβέντα στο γραφείο μου, όπου μου είπε ο ίδιος ότι υπάρχει μία πίεση που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί αυτή τη στιγμή. Έτσι αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Βρίσκεται εκτός και δεν θα ήθελα να μπούμε σε περαιτέρω κουβέντες».

Ο Λέοβατς θα παραμείνει προπονούμενος ως τον Ιανουάριο και μετά ή θα μεταγραφεί ή θα λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του.

Εκτός αυτού ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με προβλήματα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη. Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς του «γύρισε» το πόδι και είναι άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του. Εκτός ομάδας θα είναι επίσης και ο Τζάλμα Κάμπος που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Επίσης στην κατηγορία των μακροχρόνια απόντων είναι ο Ντοριάν Λεβέκ, που ήδη βρίσκεται στην Γαλλία όπου συμπατριώτες του γιατροί τον εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι κάποιοι παλαιότεροι τραυματισμοί του άφησαν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο. Έτσι αποφασίστηκε να χειρουργηθεί ώστε να καθαριστεί το διαδοχικό αυτό τραύμα και να μείνει εκτός για τρεις μήνες τουλάχιστον.

Τέλος θέμα δημιουργήθηκε και με τον Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής λόγω απόφασης του προπονητή για την αγωνιστική συμπεριφορά του.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για το αυριανό παιχνίδι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Κουλούρης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα