Έκρηξη από γκαζάκι σε κάμπινγκ της Χαλκιδικής – Σε σοβαρή κατάσταση ένας πατέρας (εικόνες)

Ο πατέρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της πυροσβεστικής από τη Σάρτη σε νοσοκομείο της ΘεσσαλονίκηςΤα δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά φέρουν πολλαπλά εγκαύματα, μετά από έκρηξη φιαλιδίου με υγραέριο που έγινε μέσα στη σκηνή της οικογένειας Σέρβων, στις Καβουρότρυπες Χαλκιδικής. Η μητέρα και το τρίτο παιδί δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Επειδή

ξέσπασε φωτιά στο δάσος και σε παρακείμενες σκηνές, παρενέβησαν παρευρισκόμενοι και με πυροσβεστήρες έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Ν. Μαρμαρά μετέβη στο σημείο.

Στο γήπεδο της Σάρτης μεταφέρθηκε ο 40χρονος πατέρας της οικογένειας, που φέρει πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του.

Η κατάσταση του πατέρα κρίνεται σοβαρή, γι’ αυτό και τον παρέλαβε το ελικόπτερο της πυροσβεστικής από τη Σάρτη και τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η μητέρα με το τρίτο παιδί είναι καλά στην υγεία τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, φορείς της Χαλκιδικής που εμπλέκονται με τον τουρισμό, ζητούν από την αστυνομία, μετά και το σημερινό συμβάν, να παρέμβει δυναμικά για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης κατασκήνωσης.

(halkidikinews.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα