Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για προτάσεις στα «Ανοιχτά Σχολεία» του δήμου Αθηναίων

Μεθαύριο Παρασκευή 10 του μηνός, λήγει η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων για δράσεις που θα υλοποιηθούν την άνοιξη και το καλοκαίρι, στα «Ανοιχτά Σχολεία» του δήμου Αθηναίων.

Ο καινοτόμος θεσμός των «Ανοιχτών Σχολείων» του δήμου Αθηναίων, εφαρμόζεται σε 25 σχολεία, που παραμένουν ανοιχτά έως το βράδυ δίνοντας την δυνατότητα σε πολίτες, κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε ενδιαφέροντα

προγράμματα, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και να αποκτούν γνώσεις. Η σχετική πρόσκληση του δήμου, απευθύνεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, υπηρεσίες, φορείς, οργανώσεις, ιδρύματα, μουσεία, συλλόγους γονέων, οι οποίοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την υλοποίηση δράσεων στα σχολεία.

Η υποβολή προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος www.athensopenschools.gr, από όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι και να παρακολουθούν τα στάδια αξιολόγησής της, από επιστημονική ομάδα που έχει ορίσει ο δήμος. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία» και τις προσφερόμενες δράσεις στην ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα