Έκκληση για τα δίδυμα που διασώθηκαν αλλά αγνοούνται – «Να μας πουν τι απέγιναν» (video)

Σε βίντεο που κυκλοφορεί τα δίδυμα φαίνονται να αποβιβάζονται στο λιμάνι της ΡαφήναςΈκκληση για τον εντοπισμό τους κάνουν οι διασώστεςΣυγκλονίζει η μαρτυρία του καπετάνιου του σκάφους

Τις αγνοούμενες 9χρονες κόρες του (Σοφία και Βασιλική) ψάχνει ο Γιάννης Φιλιππουλος, τις οποίες είδε σε βίντεο που κυκλοφορεί από τη βάρκα που τις διέσωσε.

Στο βίντεο φαίνεται να αποβιβάζονται από το σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να τον διαβεβαιώσει αν είναι ζωντανές και αν ναι, που βρίσκονται. Έκτοτε όμως, παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα κοριτσάκια δεν έχουν εντοπιστεί, με τον

πατέρα τους να καταγγέλλει στον ΣΚΑΪ ότι στη Ραφήνα δεν έγινε καταγραφή των διασωθέντων.

Το Λιμενικό από την πλευρά του υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Ανδριόπουλος, διασώστης του ΕΚΑΒ απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει τα δύο κορίτσια να επικοινωνήσει με όποιο μέσο μπορεί καθώς εκφράζει φόβους για τη ζωή των δύο κοριτσιών που όπως λέει ο ίδιος, «δεν θέλω να διανοηθώ ότι διασώθηκαν από τη φωτιά και έπαθαν άλλο κακό».

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους που μετέφερε τα δύο κορίτσια στο λιμάνι της Ραφήνας, δήλωσε πως είδε τα πράγματι τα δίδυμα μέσα στο σκάφος του και νόμιζε πως ένας κύριος τα συνόδευε και όπως τον ενημέρωσε το πλήρωμά του και οι ίδιοι νόμιζαν πως τα κορίτσια ήταν με τους γονείς τους. Ο κ. Δημήτρης ζητάει από τους ενήλικες που ήταν μαζί με τα κορίτσια να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να βρεθούν στα ίχνη των διδύμων.

Το συγκλονιστικό βίντεο που φαίνονται τα δίδυμα να αποβιβάζονται στο λιμάνι

Στα πλάνα πάντως τα κοριτσάκια εικονίζονταν ασυνόδευτα, εγείροντας φόβους πως ο παππούς και η γιαγιά τους, που κανονικά ήταν μαζί τους, δεν επιβίωσαν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα