Εισβολέας… μπούκαρε στο γήπεδο, έβγαλε selfie με τον Ρονάλντο και συνελήφθη (εικόνες – video)

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγαπάνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό φάνηκε με τον πιο παραστατικό τρόπο στον αγώνα της ομάδας τους με τη Γιουβέντους για το Champions League, παρότι η ομάδα τους έχασε (0-1).

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» είχαμε εισβολή οπαδών στο γήπεδο, αφού κάποιοι θέλησαν να πλησιάσουν τον πορτογάλο αστέρα. Στόχος τους ήταν να βγάλουν selfie, αλλά και να ακουμπήσουν τον πρώην παίκτη των «κόκκινων διαβόλων». Δόθηκε… μάχη με τους ανθρώπους

ασφαλείας για μια φωτογραφία, για μια απλή χειραψία.

Τελικά, ένας κατάφερε να βγάλει selfie, αφού… συγκινήθηκε από την προσπάθειά του και ο 33χρονος άσος. Μόνο που αυτός ο οπαδός συνελήφθη, αλλά θα έχει να λέει για την προσπάθειά του που στέφθηκε με επιτυχία.

Να θυμίσουμε ότι η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» ξανά ως αντίπαλός-είχε παίξει και με τη Ρεάλ Μαδρίτης-απασχόλησε από τις προηγούμενες ημέρες με τον πορτογάλο άσο να εξυμνεί ξανά και τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο «CR7» τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, καθώς φορούσε ρολόι αξίας 2 εκατ. ευρώ και με τα 424 διαμάντια.

A pitch invader was pinned down just before reaching Cristiano Ronaldo.

He still got a high five

Keywords
Τυχαία Θέματα