Είναι αυτό το καλύτερο emoji; – Τρεις λόγοι που το αποδεικνύουν (εικόνα)

Αναμφίβολα οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε ότι τα emoji είναι ένας ωραίος τρόπος να προσδώσουμε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στα όσα γράφουμε, όπως ακριβώς θα κάναμε μια γκριμάτσα αν μιλούσαμε με το άλλον πρόσωπο με πρόσωπο.

Φυσικά κάθε emoji έχει τη χάρη του, αλλά υπάρχει ένα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα για τρεις σημαντικούς λόγους, τους οποίους παραθέτει αναλυτικά το Quartz.

Ιδού το καλύτερο emoji:

Πρόκειται για τη χαρακτηριστική γκριμάτσα με τα σφιγμένα δόντια και τα τραβηγμένα χείλη που συνήθως χρησιμοποιείται όταν «γίνεται ένα λάθος ή όταν βρισκόμαστε

σε μια άβολη κατάσταση».

Οι λόγοι που αυτό είναι το καλύτερο emoji;

Μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε… πόσο αγχωμένοι είμαστε. Πόσο συχνά το ποστάρουμε και για ποιους λόγους; Η συχνή χρήση του είναι ένας δείκτης του πόσο στρεσαρισμένοι είμαστε στην καθημερινότητά μας, ειδικά αν το χρησιμοποιούμε επειδή αναβάλαμε κάτι που έπρεπε ή επειδή θεωρούμε πως κάναμε λάθος. Αλλά o καλύτερος ρόλος του είναι να λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε λίγο πιο αυθεντικοί στην επικοινωνία μας. Τουλάχιστον παραδεχόμαστε ότι βρεθήκαμε σε μια άβολη κατάσταση.

Κάνει πιο απλό το να ζητάμε χάρες. Για να μη φαινόμαστε πολύ απαιτητικοί όταν ζητάμε κάτι, ποστάροντας το εν λόγω emoji δείχνουμε αυτόματα σεβασμό στον χρόνο και τον κόπο εκείνου που θα μας κάνει τη χάρη.

Κάνει τα πράγματα λιγότερο δραματικά και μας δίνει τη δυνατότητα αυτοσαρκασμού. Ειδικά αν συνοδεύει μερικές αλήθειες που θέλουμε να γράψουμε στους φίλους μας, ή όταν θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και δεν θέλουμε να φανούμε πολύ δραματικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα