‘Εγκλημα στο Μενίδι: Σκότωσε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική (video)

Για μια απλή παρατήρηση φαίνεται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του ο 34χρονος στο Μενίδι, όπως τουλάχιστον μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη μαρτυρίες γειτόνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού, ο δράστης του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε την Τρίτη, είχε πολύ δυνατά τη μουσική και αρχικά δέχθηκε παρατήρηση από τον πατέρα του που στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι.

Ο 34χρονος δεν έδωσε σημασία και ακολούθησε δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του, η οποία του ζήτησε να τη χαμηλώσει γιατί την ενοχλούσε

η ένταση. Ο τρόπος της εξόργισε τον δράστη που άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μπήκε στο δωμάτιο της 54χρονης γυναίκας και της επιτέθηκε με μανία.

Αν και σοβαρά τραυματισμένη, η άτυχη μητέρα κατάφερε να ειδοποιήσει συγγενικό της πρόσωπο που με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν ήδη αργά…

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με μαρτυρίες παλαιότερα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Keywords
Τυχαία Θέματα