«Συγγνώμη δεν το ήθελα», λέει η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονά της στην Κρήτη (εικόνες)

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 26χρονη τοξικομανής, η οποία λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση της με περιοριστικούς όρους για την κατηγορία της ληστείας, σκότωσε στο Ηράκλειο Κρήτης με μια μαχαιριά στην καρδιά τον 35χρονο αλβανό γείτονα της, πατέρα δύο παιδιών.

Δείτε επίσης: «Υπήρξα θύμα κακοποίησης» – Τι λέει η 26χρονη τοξικομανής που σκότωσε γείτονά της στο Ηράκλειο

Δείτε επίσης: Νεκρός 35χρονος μετά από μαχαιριές – Συνελήφθη 26χρονη τοξικομανής

Τι είπε στον Εισαγγελέα

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η 26χρονη φέρεται να δήλωσε λακωνικά “Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος” και κατόπιν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η νεαρή γυναίκα ήταν άτομο που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές, καθώς πέρα από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ληστείας και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης, αλλά λόγω της βεβαρυμένης υγείας της, βρισκόταν εκτός φυλακής.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η νεαρή επέστρεψε σπίτι της έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών. Έπεσε στο αυτοκίνητο του γείτονά της και έκανε φασαρία. Όταν ο 35χρονος πατέρας βγήκε έξω και της έκανε παρατήρηση να σταματήσει, αυτή τράβηξε μαχαίρι και τον κάρφωσε στην καρδιά.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος, ενώ η τρομακτική σκηνή έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο 35χρονος περιγράφεται ως ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης που εργαζόταν σκληρά για να ζήσει την οικογένειά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο cretalive.gr, η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ αντιμετωπίζει οικονομική δυσκολία ακόμη και για την μεταφορά της σορού του ανθρώπου της στη χώρα καταγωγής του, την Αλβανία, για την κηδεία του.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα στον 35χρονο άνδρα και την 26χρονη γυναίκα, η σύζυγος του συντετριμμένη αναχωρεί για την πατρίδα τους την Αλβανία μαζί με τη σορό του άνδρα της για την κηδεία.

Πληροφορίες: Creatapost.gr, Cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα