«Έχω κάνει μόνο μια φορά σεξ, πριν από 20 χρόνια»

Την πρώτη και μοναδική σεξουαλική της εμπειρία, 20 χρόνια πριν, αφηγείται μια γυναίκα στον Guardian, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχή από το σεξ.

Όπως αφηγείται «η πρώτη φορά που έκανα σεξ με τον σύντροφό μου, μετά από 10 μήνες σχέσης, ήταν κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο Πανεπιστήμιο. Παρόλο που πίστευα ότι η πρώτη φορά θα ήταν επίπονη, τελικά διαψεύστηκα. Όμως τη δεύτερη φορά που δοκιμάσαμε να κάνουμε σεξ, ήταν αδύνατον: ήταν σαν να είχε “σφραγίσει” ο κόλπος μου».

Η γυναίκα συνεχίζει λέγοντας πως διαγνώστηκε με κολεόσπασμο ή κολπικό σπασμό, μια σεξουαλική δυσλειτουργία, κατά την οποία υπάρχει επίμονη ή επανειλημμένη ακούσια σύσπαση των μυών του έξω τριτημορίου του κόλπου, κάνοντας αδύνατη την διείσδυση του πέους.

«Η εν λόγω σεξουαλική δυσλειτουργία σχετίζεται με το άγχος, αλλά δεν είμαι σίγουρη για ποιον λόγο ήμουν τόσο αγχωμένη. Πιθανόν να φοβόμουν μην μείνω έγκυος, ή βαθιά μέσα μου να θεωρούσα πως ο σύντροφός μου δεν ήταν ο κατάλληλος για μένα», επισημαίνει η γυναίκα.

Και συνεχίζει: «Παρόλα αυτά μείναμε μαζί για πέντε χρόνια, χωρίς να έχουμε προτεραιότητα το σεξ με διείσδυση, καθώς και με άλλους τρόπους μπορούσαμε να έχουμε οργασμούς».

«Αυτή τη στιγμή είμαι 40 ετών και προσδοκώ να κάνω μια σχέση, ωστόσο αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Ίσως να μην μου έχει συμβεί διότι το σεξ με διείσδυση είναι αυτό που αναμένει κανείς ακόμα και από τα πρώτα ραντεβού» καταλήγει, τονίζοντας, ωστόσο, πως και το είναι κανείς single έχει πολλά καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα