«Δύσκολες ώρες» για τη Βίκυ Φλέσσα – Επιστρέφει στην «Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ»

Μετά την αποτυχία της να εξασφαλίσει ένα από τα οκτώ «γαλάζια» εισιτήρια για την Ευρωβουλή κι αφού προεκλογικά «στόλισε» την ΕΡΤ ακολουθώντας τη γραμμή της ΝΔ, η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στο Ραδιομέγαρο ή όπως η ίδια έλεγε στην «Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την ΕΡΤ τηλεοπτική “Πράβντα”του ΣΥΡΙΖΑ», τόνιζε πριν από τις ευρωεκλογές η κ. Φλέσσα, επειδή η ΕΡΤ,

ως όφειλε, αφαίρεσε από το πρόγραμμά της τις εκπομπές της, τηρώντας τη σχετική νομοθεσία για τους δημοσιογράφους που ανακοινώνονται ως υποψήφιοι σε εκλογές.

«Είναι αυτονόητο ότι όσοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ –είτε ανήκουν στο τακτικό προσωπικό της, είτε είναι εξωτερικοί συνεργάτες– έχουν επίσημα ανακοινωθεί ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, βάσει των όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Αυτό ακριβώς συνέβη μεταξύ άλλων και με τους κ.κ. Αρβανίτη, Μπούρα και Φλέσσα», σημείωνε τότε η ΕΡΤ απαντώντας στις καταγγελίες της κ. Φλέσσα.

Και πλέον, αφού απέτυχε να εκλεγεί ευρωβουλευτής και δεν είναι υποψήφια για τις εθνικές εκλογές, συνεχίζει κανονικά στην ΕΡΤ, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Η λάσπη όμως έχει μείνει…

Keywords
Τυχαία Θέματα