Δυσφορία στη ΝΔ για Κυρανάκη, με «φόντο» τη νίκη του Κουρτς (εικόνα)

Δυσφορία προκάλεσε σε ορισμένα από τα «γαλάζια» στελέχη που απαρτίζουν το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, η ιδιαίτερα θερμή δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τη νίκη του Σεμπάστιαν Κουρτς στις αυστριακές εκλογές.

Δείτε επίσης: Κλίμα ανησυχίας στις Βρυξέλλες για τα αποτελέσματα των αυστριακών εκλογών

Δείτε επίσης: Νίκη Κουρτς στις αυστριακές

εκλογές – Τρίτη δύναμη η ακροδεξιά

Δείτε επίσης: Σεμπάστιαν Κουρτς: Ο νεότερος των… νέων ηγετών του κόσμου (εικόνες)

Ο λόγος της δυσφορίας μπορεί να βρεθεί στο γεγονός πως ο Σεμπάστιαν Κουρτς έχει εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν ακραίες θέσεις σχετικά με το Προσφυγικό, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κινήσεις του νεαρού Αυστριακού ήρθαν σε αντίθεση με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.

Άλλωστε, ο Σεμπάστιαν Κουρτς ήταν το πρόσωπο εκείνο το οποίο είχε πρωταγωνιστήσει τον Μάρτιο του 2016 στο κλείσιμο της Διαδρομής των Βαλκανίων προκαλώντας τότε έντονες κριτικές σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Κουρτς ήταν επίσης εκείνος ο οποίος είχε προτείνει τη μετατροπή της Λέσβου και της Λαμπεντούζα σε στρατόπεδα κράτησης προσφύγων.

Ωστόσο, ο κ. Κυρανάκης στον βωμό της προσωπικής του προβολής, επέλεξε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τη στενή επαφή που είχε με τον Κουρτς από την εποχή που τα δύο πρόσωπα συμμετείχαν στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με τη διαφορά ότι από εκείνη την περίοδο πολλά έχουν αλλάξει, ενώ οι μετέπειτα απόψεις του νεαρού Αυστριακού έθεταν την Ελλάδα στο στόχαστρό του.

Η ανάρτηση Κυρανάκη που προκάλεσε δυσφορία σε «γαλάζια» στελέχη:

Α.Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα